Sign in   |  Join   |  Help
Untitled Page

ARCHIVED FORUM -- March 2012 to February 2022
READ ONLY FORUM

This is the second Archived Forum which was active between 1st March 2012 and 23rd February 2022

naprawa beosystem 2300

rated by 0 users
This post has 2 Replies | 1 Follower

paw113
Not Ranked
Posts 2
Bronze Member
paw113 Posted: Fri, Oct 9 2020 1:07 PM

Witam 
Moj beosystem 2300 a konkretnie CD zaczal sie krecic bardzo szybko i nie odtwarza plyt.
Mam pytanie, czy moge sam cos poradzic, czy tez musze dotrzec do fachowcow? Prosze tez podpowiedziec gdzie moglbym naprawic sprzet B&O, jestem z Nowej Soli w Lubuskiem.
Jako swierzy klubowicz, pozdrawiam wyznawcow B&O systemow…

Dillen
Top 10 Contributor
Copenhagen / Denmark
Posts 13,191
Founder
Moderator
Dillen replied on Fri, Oct 9 2020 2:39 PM

paw113:

Witam 
Moj beosystem 2300 a konkretnie CD zaczal sie krecic bardzo szybko i nie odtwarza plyt.
Mam pytanie, czy moge sam cos poradzic, czy tez musze dotrzec do fachowcow? Prosze tez podpowiedziec gdzie moglbym naprawic sprzet B&O, jestem z Nowej Soli w Lubuskiem.
Jako swierzy klubowicz, pozdrawiam wyznawcow B&O systemow…

Which roughly translates to:

"Hello
My beosystem 2300 and more specifically the CD started to spin very quickly and does not play discs.
I have a question, can I do something myself, or do I also have to reach professionals? Please also tell me where I could repair B&O equipment, I am from Nowa Sól in Lubuskie.As a fresh club member, I greet the followers of B&O systems"

Martin

Pat
Top 500 Contributor
Posts 152
Bronze Member
Pat replied on Fri, Oct 9 2020 9:26 PM
Hi,

Has your system been repaired before/upgraded to the newer laser? Is it tangential or radial?
Page 1 of 1 (3 items) | RSS