ARCHIVED FORUM -- March 2012 to February 2022READ ONLY FORUM
This is the second Archived Forum which was active between 1st March 2012 and 23rd February 2022
Witam Moj beosystem 2300 a konkretnie CD zaczal sie krecic bardzo szybko i nie odtwarza plyt.Mam pytanie, czy moge sam cos poradzic, czy tez musze dotrzec do fachowcow? Prosze tez podpowiedziec gdzie moglbym naprawic sprzet B&O, jestem z Nowej Soli w Lubuskiem.Jako swierzy klubowicz, pozdrawiam wyznawcow B&O systemow…
paw113: Witam Moj beosystem 2300 a konkretnie CD zaczal sie krecic bardzo szybko i nie odtwarza plyt.Mam pytanie, czy moge sam cos poradzic, czy tez musze dotrzec do fachowcow? Prosze tez podpowiedziec gdzie moglbym naprawic sprzet B&O, jestem z Nowej Soli w Lubuskiem.Jako swierzy klubowicz, pozdrawiam wyznawcow B&O systemow…
Which roughly translates to:
"HelloMy beosystem 2300 and more specifically the CD started to spin very quickly and does not play discs.I have a question, can I do something myself, or do I also have to reach professionals? Please also tell me where I could repair B&O equipment, I am from Nowa Sól in Lubuskie.As a fresh club member, I greet the followers of B&O systems"
Martin